PEACE

heeej!! kom hem från skolan för ett tag sen!  lite jobbigare idag kan man säga... sista lektionen var idrott lite chill kan man säga!! snart blir de match.. inte så taggad men jajaa´får väl kämpa på...,,,,,,,,om jag orkar..,.,.,..,
men ska drao tjao!!! :D


trötter

heii!! jaa skolan idag var ju ganska så chillidill!! 2 lektioner, slå de ni! våran matte/no lärare sjuk och ingen spanska lärare så jaa eng och so var på schemat idag! jaja skönt ändå!
omdddd så så sjukt trrrött...  jajjajaa träning sen ikv! tagga tagga! mmmmm åt nyss chokladbollar, det satt inte helt fel i magen min!!
jaja hejdå!

,.............,,,,,,,,,,

ASSSSSSSSÅ JAAA vad ska man säga..... är så besviken..... gjorde moppeprovet idag tror ni inte jag fick 50... behövde bara 2 till för att få godkänt... so fucking less... jajaj får ta och göra de på torsdag nästa vecka isället och hoppas på att jag klarar de då!! skolan är ju inte så jobbig än så länge, börjar säkert med schemat nästa vecka.
imorgon mentorsdag yeeeey,  ska gå och taggat till match dååråå!
hejs (A)

skola..

tjenis!! skolan började idag... tungt men..jaa det är väl bara att jobba på! idag så pratatde vi mest så det var ju inte så jobbigt precis, sen efter så blev det stan med amanda och paullina! tog oss en liten fika på nå bageri typ.. och sen for vi till amanda och färga hennes hår och klippte det!! asnajjjss det vart väldigt fint!!! ámzing!!
snart blir det fotbolls träning, fats vi är typ bara 4 pers. men det blir ändå roligt!! lite chill!! men ska gå och börja byta om och sånt
hejsvejs <3
hej suddiga bilden!

WOOOKIE

HEEEJ! igår så var vi med våran lillakusin ellie, vi gjorde mat satt vid datorn och tvn med lite chirre och godig! gott! vaknade klockan 11 måste ju börja vakna lite tidigare nu när skolan börjar imorgon...... jajaa ska och kolla på fotboll sen, blir  ju skoj! och föresten VI VANN IGÅR!!!! mot arvidsjaur!!! vilken känsla, good work girls! jahappp.
hare göttans allihop!

STAN

heeej,, idag har jag varit på stan med lill paula! jag fickk hem mig en tröja från bikbok och ett hål i örat! najjjss! sedan gick vi och fika lite gott på waynes coffee, tror det stavas så..jajjaja, snart blir det väl gomiddag ocg drao till palina igen!! yooo då!! (A)

BYEEE SUMMER

nu är sommaren över.. är det inte hemskt? och skoloan börjar på måndag.. asså det är inte okej.. jaja får väl kämpa sig igenom sista året på bergs då!..
var på stan idag med ellen och hanna, fick med mig ett par jeans hem! behövs alltid! sen när jag kom hem så vart det träning i kallvädret och den gick väl sisådär.. var lite förkyld så orkade inte med så mycket.. men..men.. är så sjukt trött så ska faktiskt lägga mig nu och sätta på en film och somna!
tjenis då!


lite bilder sen när jag var i fjällen!!
gick upp för de där berget... fast var spyfärdig när jag ahde kommit upp.. aldrig mer..

RSS 2.0