19:49

HEJ!!     idag har jag typ inte gjort nåå...... har solat typ hela dan.... känner mig sjukt taggad för att träna, vet inte varför men... ska ska väl fara ut och springa mig en liten löprunda snart!! har inge och säga..

pussis !

älskar solen!!... snart börjar skolan.. känns ju inte så roligt precis..

sweet

TJENARE!    so hot today!! jaa.. asså shit så varmt det var idag... så jag for till stranden och var där med hanna ellen och lisa det var kulikul kul!!! :D    sen for vi hem och typ gjorde ingenting.....  
imorgon ska vi på släktträff fast ska bara vara där till på söndag! tur de! jobbigt att vara där.... men har ju som inge mer att säga...... jaaa jag skriver roliga inlägg jag vet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! okej jag ska gå och lägga mig snart för ska upp såååååååååå tidigt....!!!! yes..... men hare bra sötbloggen pussen!!!

BAD

 tjoooo!!!!

riktigt bra dag igår!!! började med att mkkis fråga om jag skulle följa upp på ip för att spela match,,, och de gjorde jag!!! så när vi kom dit så var det typ asmånga där..... men vi spelade och jag tror vi vannn.,.,.,.,. och sen var det så varmt så jag mikkis och elin satte oss i bilen och körde mot badplatsen och badade i typ 2 år!! asssssssskönt!! vi simmade typ en mill! aja sen for jag bara hem och åt och vidare yupp till ip för att köra intervaller med mikkis!

fast sen vart vi så trötta så vi for och badadde igen och då var det ännu sköööönnnare frö då var vi riktigt slut!!......     sen kom vi hem till mikkis och fick oss en liten milkshake och såg fotbolll!!!!!!! sedan hem och sova tyo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hare riktigt bra allihopa!!! ;)));)););;)


sun,sun,sun and sun!

TJENNNNAAAA!! dagen har ju varti super med den otroliga värmen!! jag vaknade gick ut och solade ett tag sen så drog jag till stranden med min kusin ellie!! vi solade badade och fika gott, sen vid 4 drog vi oss hem och kolla gamla bilder och skratta på studdsis. Sen kom mor och hämta mig och så åt vi en going till middag grillat! ganska så gott! ja.....,.,         nu ska jag sätta mig framför tv:n och se en film med the familj yeeeh..
men hare riktigt bra pussshejs solstrålar!!!!!!!!!!

aloha

Tjennnnna!!
idag har jag inte gjort så mycket solat lite och målat lite... psg gick väl som det gick! vi spelade bra mot dom 2 sista lagen tror jag det var? jaja sen for jag och paulina och spelade med 97 och där så vann vi! that was amazing! har ätit go middag grillat och potatisgatäng!!   ska kanske fara och bada sen med kussen och maybeeeeee vara med paula soneeeeeeeee!
 har inte så mycket mer att färtälja ok jag evt inte ens vad det är... men tjao tjao!! 2011! ne 2008 var det hahahhahahahah
spindlarna!!

RSS 2.0