sing with me

heeeeej, asnajs dag idag, jobba på i skolan fast läaren var sjuk så inte så seriösa lektioner.. men sedan efter så hade några jag känner ganska så jävla kul!!!! jajaja men ska nog kanske plugga snart och se tv!
pusssen


cut,cut

heeeeeeeeeeej, igår var jag på bio med paulina och såg breaking dawn!!! wowoowowo <3  och sen efter det för jag till min kusin som klippte mig!! vart otroligt nöjd! tack ellie <3 men har 2 matcher idag så det är bara att börja tagga till!! heeeeeejs, lägger in en bild sen!

snö

jaaa vi vill ha snö nu!! jul snart!! jajja har sett på greys typ hela dagen! roligt jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ska snart dra mig mot träningen, och sedan blir det vem kan slå filip och fredrik! men jaa har inge mer att säga heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej dååå

blogg

heeeej, idag har jag ionte gjort så mycket... vaknat och mest bara suttit vid datorn och tvn!! har gjort mig klar för att fara intill stan för att tjäna pengar till basketlaget!!!och sen blir det 70 års middag och tårta!! yeeeeh!! men har som inge mer att säga nu heeeejdååå!!!
yeah buddy

tjis,,,åt pizza till middag! gott!!! nu har man gjort bort eng provet väldigt skönt!!!! bara matte kvar innan vi tar jul lov!! love love love!!! snart ska man väl sätta sig framför tv:N och chekka lite idol med chirre och dirre!!! men jajaja heeejdå

målade naglarna precis yyyyyyeeeyyh, och bör mig en poncho eller hur det stavas hejjjs

sleeeeeep

TJENNIS!!!    skolan idag var väl rätt så chillidill. alla var typ på simklassiker så lektionerna var väl inte så serri..,.,., jag har suttit och pluggat eng till provet på fredag och lite hk som ska lämnas in nästa ve ka tror jag!!! mmmmm...... jaaa.... har inga bilder nu men jag ska ta och fixa de. lovar. men ska se greys nu tjooohejs

plugg

tjaoooo, nu har man kommit sig hem från skolan. gympa sista timmen asroligt lixååm,.,., nu ska man väl sätta sig ner och plugga lite eng till lilleprovet, love prov! jaaa,.,, me ksa gå nu hejs!!

 gud så söt bild på mig....,,,.hejdåååååååååååååååååå

upen

heeeejsan!! kom precis hem från lill paula!!! vi fikade lite gått och lade oss i sängen och såg på oth, väldans länge sen man såg det men det var väldigt spännande! nu ska man väl äta snart,plugga,tv och sova. roligt!! jaaaa..... det finns väl inge mer att säga precis..... snart jul! yeees man önskar sig en lilltele och navelsmycken. men jajaja heeejs.


ekonomy

tjenna, idag så hade vi ju då ekonomi prov... jaaa det var svårt gissa typ på allt, men får hoppas på det bästa!!! har haft ont i huvudet i typ 2 dagar nu.. less... skippade träningen för lillehuvudet och kände mig så hänging....får hoppas att jag splear match i helgen då!! har barra sett tv när jag kom hem från lille skolan, chill. fredag imorogn yeees, men jajja heiiro.

 ligger i lille sängen yeeeeeee

plugg och plugg

heeej, nu har man pluggat i ganska många timmer.... känner mig lite slut i huvvet... men jajaaa ganska kort inlägg nu men jag har som inte hunnit med datorn idag, men jag får hoppas på ett bättre litet inlägg imorgon pusssssss!!!

my heart is freaking out

tjenis!  första skoldan efter lovet... man var väl lite trött men.. jaa det gick väl bra!! har precis pluggat lite so om ekonomi som jag inte kommer att klara...känns som att det är mycket i veckan i veckan man ska jobba om,.,., jaja, snart jul lov!!! yeeeeeh, men nu ska man kansk egå och äta lite mat!! seeeeyaaaa


20.24

hej, vaknade och drog på basket, fast kände mig såhäääär seg ont i huvudet så jag for inte på den sista..... tror inte det blir imorgon heller...! jajjaa, mamma har köpt lite kläder till mig <3 puss<3love<3    så ska nog ha lite ny kläder på måndag!! skriver kanske ett till inlägg senare!

kramisssssssss

sweet dreams

TJO        har varit på träning nyss som gick sådär..... men ajaa... kom på att jag hade köpt BJ glass så har suttit och käkat lite mumma nyss. men nu ska jag gå och sova,,.,. har typ gått och lagt mig vid 9-10 tiden hela lovet... fast då ser jag ju på lille grey's innan.

hej ganska så länge sen bild!

hej

HEEJHOPP!!!    idag vandrade man runt på stan med ellen och hanna!! fick med mig en skjorta och nån blus!! 
hej då! ok men jag vete inte vad jag ska skriva.... tog en fika + agnes då också! gott skratt förlänger livet!!
hej då kramiz ;)

staon

heeej!! var på stan idag med den såkallade linn!! asnajs!! vi gick om kring lite ( hittade mig en tröja!! love ) sedan gick vi och åt på walle och satt bara och pratade!! skitbra, sedan bio, in time asjävla bra!!
skit bra dag idag kan man lugnt säga! <3

RSS 2.0